"Побачив поля пшениці та закохався": Історія німця, який переїхав жити в Україну (відео)

Дітмар Печ. Фото: скріншот з відео.Німецьке інформаційне агентство Deutsche Welle опублікувало несподіваний репортаж з Києва про переселення в Україну німців, яким життя в українській державі подобається більше, ніж у ФРН. Репортаж був опублікований 24 серпня на YouTube-каналі Deutsche Welle і викликав резонанс в соціальних мережах, зазначають Патріоти України.

В інтерв'ю кореспонденту агентства громадянин Німеччини Дітмар Печ розповів, що вже 10 років живе в Україні і одружився з українкою. Чоловік настільки сильно полюбив українську культуру, що прочитав усю класику, переглянув багато українських фільмів, вивчив пісні українською мовою, навчився її розуміти і спілкуватися. Він переїхав жити до Києва з німецького Кельна, йому 55 років.

Дітмар зізнався, що Україна і Київ вразили його, коли він приїхав сюди і познайомився з місцевою культурою і людьми. Неідеальна інфраструктура не стала проблемою, оскільки природа, географія і люди виявилися для нього справжнім відкриттям. "Я багато подорожував, бачив поля пшениці і просто закохався в Україну. Це фантастична країна, я цього абсолютно не очікував", - заявив німець.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...