Побачив усе у веб-камеру: Одеський бізнесмен допоміг ЗСУ ліквідувати російський підрозділ, хоч і ціною власного житла

Одеський бізнесмен, співвласник групи компаній ТІС Андрій Ставніцер допоміг Збройним силам України ліквідувати ворожий підрозділ, повідомивши його координати. Про це Ставніцер повідомив у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, про те, що ворог розташувався впритул до його будинку, він побачив у веб-камеру. "Ти дивишся у веб-камеру свого будинку, а там у дворі російські військові розгортають 12 одиниць бойової техніки, включаючи РСЗВ, Торнадо-Г і гради. Твій будинок побудований так, що працює як ідеальне укриття, звідки дуже зручно шмаляти по Києву. Навіщо вони приїхали. Питання: скільки часу пройде до моменту, коли ти повідомляєш точні координати свого будинку ЗСУ для наведення вогню?" – написав Ставніцер.

Він розмістив фото, на якому його зруйнований будинок, який, ймовірно, пошкоджено при ліквідації підрозділу окупантів. Бізнесмен наголошує, що будинок відбудує заново, головне - врятувати якнайбільше людських життів.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...