Побажала підірватися на мінах: У Броварах підприємиця образила військових через зауваження щодо російської мови (відео)

У Броварах на базарі підприємицю роздратувало зауваження військових щодо російських цінників на товарах. За це власниця торгової точки Гаяна побажала українським захисникам "підірватися на мінах". Про це повідомив журналіст Костянтин Андріюк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Російськомовним військовим можна, а нам – ні?"

Продавчиня запевняє, що її не було на місці тоді, коли прийшли військові у формі ЗСУ. Мовляв, їй передали слова: "Змініть цінники. Ви що, хочете закритися?". "Це просто якесь знущання! Наші люди, українці кажуть, що нікого не чіпають за російську мову, а тут – змініть цінники на українські. В нас свобода слова в Україні", – емоційно висловилася жінка.

Захисник одразу виправив підприємицю, сказавши, що у нас – війна. Виявилося, що їй це відомо. "Так, я сказала, щоб хлопці підірвалися на мінах, які так поводяться з мирними людьми. Ті, які приходять і дозволяють собі за формою робити недостойні речі. Вони приходять і знущаються з людей за російську мову", – пояснила підприємиця.

Потім, традиційно, жінка взялася розповідати про російськомовних хлопців, які воюють у ЗСУ. Згадала й росіян, які перейшли на бік України. "Російським солдатам, які воюють за нашу країну, їм можна? А людям, які вже не витримують... Людей б'ють на вулицях! Яке мають право хлопці розповідати мені, якою мовою говорити?", – не розуміє Гаяна.

Очікувано, що жінка вирішила спробувати вибачитися перед Збройними Силами України, буцімто визнавши, що "це було недоречно" і "вона жалкує". Свою фразу вона пояснила "нервовим зривом".

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...