Побережіть себе: У ВООЗ назвали "найнебезпечніше місце", куди не рекомендують ходити через коронавірус

Існує безліч інших місць, де можна відпочити без ризику для себе та близьких.

Всесвітня організація охорони здоров'я не рекомендує ходити в нічні клуби і на дискотеки, щоб уникнути зараження коронавірусом, передають Патріоти України.

Як повідомив портал UrduPoint, таку заяву зробила глава технічної групи підрозділу надзвичайних захворювань ВООЗ Марія Ван Керкхов. "Ми ніколи так багато не говорили про нічні клуби в останні дні і в останні тижні, але вони, як правило, зараз є гарячими точками", – сказала представниця ВООЗ.

Проте вона наголосила, що закриття всіх нічних клубів – "це теж не рішення". Офіційна представниця ВООЗ запропонувала замість цього використовувати підхід, заснований на виявленні найгірших вогнищ у конкретний час і в конкретному місці з подальшим їх обмеженням або тимчасовим закриттям.

Водночас Керкхов наголосила, що забезпечення безпеки громадських місць також є частиною відповідальності клієнтів. "Ви самі повинні зробити вибір і сказати: "Я роблю це, я йду на це". Нам потрібно, можливо, піти на деякі жертви й обмежити себе заради людей, які працюють на передньому краї і піддають себе ризику", – закликала медичка.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...