"Побєдобєсні" мрії Х**ла: Росія задумала створити "непотоплювану" бойову машину

У Росії розробляють "непотоплювану" версію комплекту ППО "Тор-М2", здатну плавати. Про це заявив начальник військової протиповітряної оборони Збройних сил РФ Олександр Леонов в інтерв'ю журналу "Національна оборона", передають Патріоти України.

"Розробляється модифікація "Тор-М2"на спеціалізованому колісному шасі. Основною вимогою, що пред'являється до бойової машині, є подолання водних перешкод уплав", – сказав він.

За його словами, планова поставка Тор-М2 буде тривати до 2027 року що забезпечить оснащеність підрозділів і стабільність для оборонних підприємств.

"Тор-М2" є глибоко модернізованими зразками сімейства комплексів ППО "Тор", що відрізняються ракетою 9М338К. У порівнянні з попередніми версіями, боєкомплект, що возить на бойовій машині збільшений з 8 до 16 ракет. Перші зразки цієї техніки надійшли в розпорядження військових у 2016-м", – додав Леонов.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...