"Побільше би таких людей!": У Дніпрі маршрутник врятував життя перехожому, українці зворушені

Водій побачив незнайомця, який плакав прямо посеред дороги, запросив його у салон автобуса та намагався підбадьорити.

Водій, як міг, намагався втішити незнайомця. Фото: Фейсбук.

У Дніпрі водій маршрутного мікроавтобуса №77 допоміг хлопцю, який ішов посеред дороги в стані глибокої депресії. Чоловік зупинив маршрутку, запросив молоду людину в салон і заспокоїв. Про цей випадок розповіла пасажирка маршрутки Світлана Філяшина, передають Патріоти України.

"Ми їхали в автобусі з номером АЕ 0041 АА по вул. Велика Діївська. Посеред дороги помітили чоловіка 35 років, який, ішов і плакав. Наш водій сказав тоді: "Дивно, я бачив цього хлопця, коли їхав у зворотному напрямку". Далі він зупинив маршрутку, поплескав хлопця по плечу і попросив його зайти в салон", – згадує Світлана.

Жінка не чула всієї розмови, але запам'ятала, як хлопець говорив водієві, що його життя скінчилося, і у нього одна надія, що його зіб'є якась машина. "Водій продовжив рух, попутно кажучи молодому чоловікові підбадьорливі слова. Він питав, чим може допомогти, а також просив не падати духом", – розповіла Світлана.

Жінка написала про цей інцидент у Facebook. Багато інтернет-користувачів оцінили вчинок водія маршрутки. "Побільше б таких людей і людських вчинків, і жити б стало набагато краще. Респект", – написала Вікторія Сливна.

"Можливо, що в той самий момент він хлопцеві життя врятував", – припустила користувач із ніком Inna.

Інші читачі повідомили, що не раз зустрічали того водія. "Під час поїздки він часто жартує і нерідко пригощає пасажирів цукерками", – прокоментувала Анна Борисова.

"Він працював у нас на 92-му маршруті. Дуже класний мужик. Найдобріший", – написала Любов Копач.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...