Побільше каменів з неба: У курортному місті Криму скоротять подачу гарячої води заради туристів

В одному з курортних кримських міст скоротять подачу гарячої води. Голова Алушти Галина Огнєва пояснила таке рішення тим, що цей крок необхідний для комфорту самих туристів, передають Патріоти України.

Так, політик на форумі "Відкритий Крим" розповіла, що з наступного тижня в населеному пункті буде встановлено новий графік подачі водопостачання напередодні курортного сезону.

Що стосується місцевих жителів, то для них подача гарячої води скоротиться з десяти до п'яти годин на добу. Галина Огнєва резюмувала, що така міра дозволить забезпечити готелі достатньою кількістю гарячої води в літній час. "Ми всіх забезпечимо водою: і малі, і великі туристичні будівлі. У нас не буде з цим проблем", – йдеться в заяві.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...