"Побратими збирали мізки в купу руками": Куля снайпера пробила голову бійця ЗСУ на Донбасі (фото)

У неділю, 31 січня, куля ворожого снайпера пробила каску наскрізь і поранила бійця Збройних сил України в голову. Наразі він перебуває в реанімації, його стан дуже важкий, повідомив журналіст Олександр Махов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Побратими збирали мізки в купу руками і забинтовували голову... Такий вигляд має перемир'я на Донбасі", – написав він. У побратима, який був поруч, також потрапив снайпер. Махов розповів, що терорист цілився в серце, але трохи промахнувся. Сталося це на передових позиціях недалеко від Донецька.

"Військові припускають, що "працювала" пара снайперів. Було два майже одночасних постріли. Ворожі стрілки зловили армійців, коли ті пересувалися між вогневих точок", – уточнив Махов.


Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...