Побила його ж зброєю. "Не дайте чомусь такому дрібному "угробити" ваше здоров‘я​": Уляна Супрун протролила Зеленського у відповідь

Міністр охорони здоров'я Уляна Супрун іронічно відреагувала на згадку про неї в промові президента Володимира Зеленського, коли глава держави заявив , що чиновники "угробили здоров'я нації і розповідають про шкоду вишневих кісточок", натякаючи на главу МОЗ, зазначають Патріоти України.

"Є вишні і є черешні. Вишні, на відміну від черешні, трохи гіркуваті. Але всім відомо про" небезпеки "кісточок. Поки не можна люструвати їх, але все ж є чимало переваг і від вживання вишень. Як і від трансформації системи охорони здоров'я", - написала Супрун в Facebook .

Чиновниця жартома уточнила, що її тексти в соцмережі про здоров'я вельми об'ємні, але, судячи з увазі, їх-таки дочитує до кінця Офіс президента і Володимир Зеленський .

"Так, наприклад, ціла нація може дізнатися, що вишневі кісточки можуть вбити. Для цього не обов'язково ними" гатити "в очі противнику через трубочку. Досить їх розкусити", - зазначила міністр.

Далі Супрун вирішила поєднати розповідь про вишнях і системні зміни в сфері медицини.

"Хоча, звичайно, потрібно пам'ятати про кісточки. Адже буває так, що щось дуже дрібне може викликати величезні проблеми. Особливо це стосується шкідливих звичок або необізнаності про власне здоров'я або охорони здоров'я в масштабах країни", - пояснила вона.

Міністр підкреслила, що трансформація здоров'я неможлива без правильної комунікації з профільним міністерством.

"Не викидайте вишневі кісточки на узбіччя відремонтованих доріг. І не дайте чомусь такому дрібному «угробити» ваше здоров‘я", - підсумувала Супрун.


З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...