Побили і кинули в кар'єр: Стало відомо про долю таксиста, який зник поблизу Бердянська

Глибина кар'єру близько 10 метрів. Пошуки хлопця тривають.

Івана Панченка побили пасажири. Фото: соцмережі.

Правоохоронці виявили машину таксиста Івана Панченка, який пропав 22 липня в районі Бердянська, а також затримали його попутників. Про це повідомляє видання "Бердянськ 24", передають Патріоти України.

Як кажуть колеги таксиста, увечері 22 липня він підібрав трьох осіб і повіз в Токмак. По дорозі між водієм і пасажирами зав'язався конфлікт. Десь в дорозі таксиста побили, а потім, нібито, скинули у водойму.

Глибина кар'єру близько 10 метрів. Пошуки хлопця тривають. До рятувальної операції підключилися водолази. Всі продовжують вірити в диво і в те, що молодий чоловік вижив.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...