"Побились, потім гранати почали кидати": Окупант розповів дружині про атмосферу в військах Путіна. Перехоплення

Ще один російський окупант розповів, що в путінських військах твориться свавілля. Військові "другої армії світу" просто на передовій вживають наркотики, п'ють алкоголь і нападають один на одного, передають Патріоти України.

Перехоплення розмови російського воєнного злочинця, якого диктатор Путін відправив на загибель в Україну, опублікували у Telegram-каналі проєкту "Хочу жити" у п'ятницю, 24 листопада. Дружина спитала в нього, чому не дзвонив, а той відповів, мовляв, не було часу, бо всю ніч були розбірки між своїми ж.

За його словами, окупанти напилися та вживали наркотики, після чого почали стріляти та кидати гранати – двоє людей отримали поранення."У нас тут пи*дець вчора творився! Ледве не повбивали всі один одного. Привезли пацани бухла, наркотиків. Тут всі обжерлися, набухалися, стріляли. Нас мало не завалили два рази нах*й... Усі побилися, потім гранати почали кидати... Двоє "300". Вночі евакуювали", – сказав він

При цьому тверезим окупантам доводиться бути напоготові ще й щоб не отримати від своїх товаришів по службі кулю або гранату в бліндаж.

"Усю ніч з автоматом в обіймах спав, боявся, що до нас прийдуть з гранатою. Щоб прокинутися і за автомат схопитися. На вході поліетилен висить – чую зашуршав. Мабуть, почули, що з запобіжника зняв і вийшли з бліндажу", – сказав військовий країни-агресора.

Також він розповів, що його підрозділ практично на 50 відсотків складається з колишніх ув'язнених, які творять свавілля, коли йдуть у відпустку.


Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...