Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У ОК "Південь" відео назвали "роботою на ворога"

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України.

Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був конфлікт, додавши, що подібні відео працюють на користь ворога. «(Такі відео — ред.) спрямовуються на руйнування процесу мобілізації та дискредитацію військових із територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки», — наголосили військові.

Також командування додало, що спільні зусилля з правоохоронцями «допоможуть виявити й зупинити подібні недозволені дії, а також зберегти безпеку та стабільність у регіоні».

Раніше дівчина, яка представилася 19-річною Антоніною Токмаковою, заявила про побиття представником ТЦК в Одесі. У своєму пості вона заявила, що того вечора була зі знайомими у відділенні поліції, щоб написати заяву на таксиста, який нібито «залив перцевим балоном в обличчя» її компанію.

Вона також стверджує, що після написання заяви правоохоронці не захотіли їх відпускати, а покликали представників ТЦК.

Дівчина заявила, що після нападу на неї чоловіка у військовій формі вона отримала численні синці на тілі, два розсічення на голові та забій правого м’яза плеча. Потерпіла вже зняла побої в місцевій лікарні.

За фактом нанесення військовослужбовцем тілесних ушкоджень цивільній особі прокуратура порушила кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу про умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Стаття передбачає штраф, громадські або виправні роботи.

У Міноборони України пообіцяли підтримку в розслідуванні інциденту.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...