Побиття нардепа Заславського під Житомиром: У "Слузі народу" розповіли деталі інциденту

Колеги нардепа вважають те, що сталося, звичайним побутовим конфліктом.
Юрій Заславський. Фото: Гордон.

Народного депутата від фракції "Слуга народу" Юрія Заславського дійсно побили на автозаправці біля села Зарічани Житомирської області. Цю інформацію підтвердила заступниця глави фракції Євгенія Кравчук, передають Патріоти України.

"Так, дійсно стався такий інцидент. Відбулась словесна перепалка в черзі на заправці. І на вулиці до Юрія підійшов чоловік і завдав кілька ударів", – зазначила вона.

За словами нардепки, Заславський не знає чоловіка, який його вдарив. "Схоже на побутовий конфлікт", – вважає Кравчук. Вона додала, що Заславський написав заяву в поліцію. У ході бійки 38-річний нардеп впав на землю і втратив свідомість. Він отримав травми – садна і подряпини обличчя, але від госпіталізації відмовився.

Джерело: Громадське.ua

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...