Побив до смерті: У Києві чоловік влаштував страшну розправу над матір'ю

Коли приїхали медики, нещасна вже була мертва.

В Києві за адресою вулиця Тампере, 5а в одній з квартир виявили літню жінку без ознак життя. На тілі загиблої були явні тілесні ушкодження. Коли приїхали медики, вона вже була мертва. Про те, що трапилося повідомив знайомий загиблої, передають Патріоти України.

Коли чоловік зайшов в квартиру, то побачив мертву жінку з побоями на тілі. Також в квартирі був і син загиблої. Він знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Поліцейські, які приїхали на виклик, з'ясували, що саме син побив свою матір до смерті. Для подальших розглядів його затримали і доставили у відділення поліції.
На місці працювали правоохоронці, медики та слідчо-оперативна група. Причина такого вчинку і від чого саме настала смерть жінки стане відомо в ході слідства.
Джерело: Інформатор

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...