Побив вагітну: У Дніпрі затримали небезпечного маніяка, який нападав на жінок (фото)

32-річний громадянин зізнався, що саме він скоїв останнім часом низку нападів на жінок у Амур-Нижньодніпровському районі.

У Дніпрі затримали зловмисника, який нападав на жінок у Амур-Нижньодніпровському районі. За словами Анни Старчевської, спікерки ГУНП в Дніпропетровській області, маніяком виявився 32-річний місцевий житель, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, приблизно опівдні 19 листопада надійшло повідомлення про те, що на вулиці Софії Ковалевської невідомий побив вагітну жінку і втік. Патрульні оперативно прибули на місце події.

За словами очевидців, нападник зник у під'їзді одного з будинків неподалік. Правоохоронці поспілкувалися з його мешканцями та з'ясували в якій квартирі проживає зловмисник. Після цього його затримали.

Зазначимо, що потерпіла впізнала в затриманому свого кривдника. 32-річний громадянин зізнався, що саме він скоїв останнім часом низку подібних нападів на жінок у Амур-Нижньодніпровському районі.

Чоловіка доставили у відділення поліції, де з ним працюватимуть слідчі. Жертву нападу госпіталізували в лікарню з попереднім діагнозом – закрита черепно-мозкова травма.

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...