Почала сольну кар'єру з плагіату? Чому нова пісня Дорофеєвої здається чимось знайомою (відео)

Користувачі мережі натрапили на композицію 2009 року Mathematics британської виконавиці Little Boots.

Слухачі гурту "Время и Стекло" продовжують обговорювати дебютний трек Наді Дорофєєвої Gorit в рамках її сольного проекту DOROFEEVA. Пісня одразу здалася шанувальникам знайомою, і вони стали шукати "оригінал", зазначають Патріоти України.

Користувачі мережі натрапили на композицію 2009 року Mathematics британської виконавиці Little Boots і тепер вважають, що автори Gorit могли запозичити кілька нот з приспіву. Люди перекочували на YouTube-канал британки і діляться там своїми думками щодо плагіату.

Little Boots - Mathematics

"Точно плагіат. Дорофєєва ну, ну ну", "Надя, на що ти сподівалася? Інтернет всемогутній", "Да-да, мотив приспіву Дорофєєва здерла", "Я одна завдяки Наді дізналася про цей гурт? І так, у мене трошки шок від схожості", Мдааа, до першої сольної пісні Надя могла б авторську пісню замутити, ех", "Мені ведмідь на вухо наступив, але навіть я чую тут один в один з "пуусть горит моя душа ", - пишуть коментатори.

DOROFEEVA - Gorit

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...