Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років перебували біля річки Псел в селі Веприк. Під час дозвілля 13-річному хлопцеві раптом стало зле. Дитина почала задихатися. Родичі викликали екстрену медичну допомогу.

Медики, які прибули на місце виклику, понад пів години намагалися врятувати його. Для встановлення причини смерті тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу.

За цим фактом слідчим підрозділом поліції розпочато кримінальне провадження за пунктом 2 частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Українські військові можуть отримати шість видів доплат - розʼяснення Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 9:47

Для українських військовослужбовців передбачено шість видів додаткової винагороди. Сума виплат залежить від того, які завдання виконує військовий, яку посаду він обіймає та де саме він перебуває. Ці додаткові виплати є щомісячними і обчислюються пропор...

Фахівці пояснили, яка доза алкоголю провокує появу онкологічних захворювань і яке значення має, що саме ви вживаєте

вівторок, 7 травень 2024, 9:40

Вживання спиртного пов'язане з більш ніж 200 захворюваннями і розладами, зокрема й хворобою, яка є другою причиною смертності в Україні - раком. Про це повідомив Центр громадського здоров'я. . Алкоголь є одним із головних факторів ризику появи таких в...