"Почалась кампанія зі знищення моєї репутації": Бубка відреагував на розслідування ЗМІ про його "бізнес на окупованих територіях" (відео)

Олімпійський чемпіон та ексочільник Національного олімпійського комітету України (НОК) Сергій Бубка заявив, що "не має відношення до жодного бізнесу на окупованій території" і що проти нього "почалась компанія зі знищення репутації". Про це він сказав у відеозверненні на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Я давно займаюсь українським спортом. Я завжди боровся за Україну, але зараз проти мене почалась компанія зі знищення моєї репутації", - заявив Бубка.

За його словами, з 2014 року він не бував на окупованих територіях. "Я не маю ніякого відношення до жодного бізнесу на окупованій території. Моя робота полягає в підтримці українських спортсменів та українського спорту на міжнародній арені", - сказав він.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...