"Почалося повномасштабне вторгнення": У Харкові папуга влаштував "погром" у супермаркеті (відео)

У харківському супермаркеті папуга ара влаштував "погром". Інцидент стався у ТРЦ Sun Mall. Про це повідомив Telegram-канал "ХС | Харьков". Зазначається, що папуга втік із контактного зоопарку, розташованого на другому поверсі торгового центру, передають Патріоти України.

Птах розмістився на стелажі в прикасовій зоні та скидав товар із полиць на підлогу. Спроби простягнути до нього руки папуга зустрічав агресивно. Користувачів мережі потішила поведінка пернатого. "Ось так і почалося повномасштабне вторгнення", "Жовто-синій найсильніший!", "Свободу папугам!" – жартують коментатори.

Ара – великі папуги з дуже яскравим забарвленням зелених, червоних, блакитних та жовтих тонів. Дзьоб ара – найміцніший на Землі.

Футболіст Динамо потоваришував... з російським гравцем (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:15

Польський легіонер грецького ПАОКа Томаш Кендзера, права на якого належать київському Динамо, потоваришував із російським гравцем команди із Салонік Магомедом Оздоєвим, передають Патріоти України. Кендзьора опублікував в Instagram спільне фото з Оздоєв...

"Це питання добре досліджене": Вчений пояснив, чи впливає війна на гени людини

середа, 1 травень 2024, 18:50

Гени людини не змінюються під впливом певних обставин. Проте є те, що може привести генетику до сучасних умов - це селекція. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда, передають...