Почалося запалення легень: Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак заразився коронавірусом

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал-полковник Руслан Хомчак заразився коронавірусом (COVID-19) і перебуває на самоізоляції. Про це в Twitter повідомив волонтер Олександр Колим з посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

"Інформація від надійного джерела. Два тижні главком Хомчак на самоізоляції, у нього COVID-19 і запалення легень", – розповів він.

Пізніше глава управління зі зв'язків з громадськістю ЗСУ полковник Богдан Сеник підтвердив, що Хомчак захворів на COVID-19 і зараз знаходиться на самоізоляції.

"Головнокомандувач Збройних сил два тижні знаходиться на самоізоляції. На сьогодні стан його здоров'я задовільний", – сказав офіцер.

За його словами, Хомчак пішов на самоізоляцію відразу після позитивного тесту на COVID-19. Коли саме головнокомандувач пішов на самоізоляцію не повідомлялося.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...