Почали ходити по хатах: Під Мелітополем окупанти шукають алкоголь і аргументують його вилучення "конфіскацією"

Російські військові на тимчасово окупованій частині Запорізької області знайшли спосіб обійти введену місцевим гауляйтером Євгеном Балицьким заборону на продаж алкоголю. Вони влаштовують "алко-тур" по оселях місцевих жителів і шукають у них самогон, який забирають під приводом "конфіскації", передають Патріоти України.

Водночас "конфіскатори" дедалі частіше перебувають у практично неадекватному стані, напиваються навіть ті загарбники, що стоять на блокпостах. Про цпише місцеве видання "Ріа Мелітополь".

За даними журналістів, після того, як призначений окупантами гауляйтер Запорізької області Балицький заявив про заборону продажу алкогольних напоїв на тимчасово окупованих територіях регіону з 5 травня по 3 серпня, російські загарбники почали ходити по домівках місцевих жителів з "обшуками". Пояснюють вони це начебто "турботою" про населення.

"Після того, як гауляйтер Балицький заборонив продаж алкоголю на період з 5 травня по 3 серпня, р*шисти наче оскаженіли. У селах Майське та інших, що ближче до лінії фронту, вони ходять по хатах і шукають самогон. Кажуть – "конфіскація", щоб місцеві не вживали. Але селяни підозрюють, що так кацапи на дурничку шукають для себе випити", – пише видання.

Водночас українці у Мирному Мелітопольського району повідомляють, що упродовж останніх кількох днів поспіль росіяни не зупиняють маршрутки, як робили це раніше, і не перевіряють паспорти та телефони людей. При цьому ознак, що російські війська збираються здійснити на Мелітопольщині "крок доброї волі", поки не спостерігається.

При цьому українці в населених пунктах Мелітопольського району розповідають, що російські загарбники практично постійно перебувають у стані сильного алкогольного сп'яніння.

"У Полянівці, Чорноземному Мелітопольського району військові РФ уже котрий день напиваются в хлам. П’яні стоять навіть на блокпостах. Настрій – все кинути й їхати додому. Але ж командири не відпускають. Коли р*шисти дізнались про те, що почалось вивезення офісного обладнання і документів з паспортного столу та інших організацій, і зовсім втратили будь-яку мотивацію воювати. Тож рекомендуємо оркам поки ще живі, тікати з України в рашку", – іронізують у "Ріа Мелітополь".

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...