Почали палити шини: Під Офісом президента у Києві сталися сутички (фото, відео)

У Києві 12 березня під Офісом президента почалися зіткнення нібито через те, що активісти підпалили велосипедну шину у відрі. Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS, після цього одного з учасників акції затримала поліція, передають Патріоти України.

"За словами очевидця, вони провели перформанс, щоб нагадати президенту, що може трапитися, якщо він продовжить здавати національні інтереси", – йдеться у повідомленні.

Крім цього, наголосив учасник акції, затриманий є ветераном АТО. Зазначається, що правоохоронці чекали на пожежну службу для оформлення протоколу.

Водночас з'ясувалося, що під час сутичок під ОП затримали волонтерку Ярину Чорногуз та ветерана 10 ОГШБ Петра Стефарука.

"Притиснули до стінки за підпал велосипедної шини як попередження Зеленському про другу Революцію Гідності, якщо продовжуватиме відступ армії. Це на протесті "Весна на граніті", де сьогодні ми вимагали включити ветеранів у переговорний процес у Мінську", – написала Чорногуз на своїй сторінці у Facebook.

Вона додала, що правоохоронці оточили їх і не відпускають, тому попросила в підписників допомоги й максимального розголосу події.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...