Почали сином, закінчать батьком? Трампа-молодшого заблокували в Твіттері за дезінформацію про COVID-19

Дональд Трамп-молодший. Фото: скріншот з відео.

Twitter на 12 годин заблокував акаунт Дональда Трампа-молодшого, сина президента США, після твіту, який порушує політику соцмережі по дезінформації про СOVID-19. Про це пише Vice, передають Патріоти України.

На час блокування Трамп-молодший не зможе публікувати нових твітів, лайкати і ретвітити інших. При цьому приватні повідомлення йому як і раніше доступні.
Представник Twitter сказав, що аккаунт заблокували доти, поки твіт не буде видалений (що станеться, якщо протягом 12 годин, на які заблокували аккаунт Трампа-молодшого, він не видалить твіт, не уточнюється). В твіті, через який тимчасово забанили Трампа-молодшого, було відео, де гідроксіхлорохін рекламувався як "ліки" від COVID-19. За посиланням на пост Трампа-молодшого на момент публікації новини відкривалося повідомлення, що твіт недоступний, оскільки порушує правила соцмережі.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...