Почали вилазити "двійники": Українці скаржаться на відеофіксацію порушень ПДР (фото)

Після запровадження з 1 червня в Україні системи відеофіксації порушень правил дорожнього руху деякі водії почали отримувати повідомлення про штрафи, які виписані на автомобілі-двійники. Про один з таких випадків повідомили на Facebook-сторінці спільноти Київ Оперативний, передають Патріоти України.

На опублікованих знімках видно, що штраф виписаний за порушення ПДР автомобілем Skoda. Однако отримав його власник автомобіля Volkswagen з ідентичним номерним знаком.

"А як це? Водієві Volkswagen прийшов штраф за Skoda. Хто підкаже, як подібне скасувати?" - запитує автор поста.

У коментарях згадують схожі випадки і говорять про двійників - нелегально зареєстровані в Україні авто з номерами іншого транспортного засобу. Найчастіше це нерозмитнені "іноземці" з підробленими документами або викрадені транспортні засоби, які зловмисники таким кустарним способом легалізували.

Скасовувати такий штраф коментатори радять через суд.

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...