Почалися скасування відключень світла: Енергетики оцінили, чи варто ще очікувати покращення ситуації

Енергетики сподіваються, що тенденція зі скасуванням відключень світла буде довготривалою. Скасування обмежень є закономірними, передають Патріоти України з посиланням на заяву голови Державної служби енергетичного нагляду Руслана Слободяна в ефірі телемарафону.

"Є всі підстави для таких сподівань. І дійсно цей результат є закономірним, враховуючи, що енергетики у цілодобовому режимі здійснювали ремонтну кампанію", - сказав Слободян у відповідь на питання про те, що тенденція зі скасуванням відключень може зберегтися надалі для будніх днів.

Він нагадав, що сьогодні, 24 липня, достроково, раніше на 10 днів за запланований графік, вивели з ремонту один з атомних блоків. Це теж вплинуло на ситуацію зі світлом.

"Ці та інші заходи якраз дали нам такий результат. І маємо сподівання, що цей результат буде довготривалим", - додав голова Держенергонагляду.

Що цьому передувало

Раніше в "Укренерго" повідомляли, що відключення світла по всіх областях сьогодні будуть діяти протягом всього дня. Повинні були вимикати одну чергу, а у пікові години ввечері - по дві черги.

Не зупинився: В Одесі водій "покатав" на капоті співробітника ТЦК - травмований військовий дав покази

середа, 24 липень 2024, 17:25

Вранці 24 липня 2024 року в Хаджибейському районі Одеси стався інцидент: чоловік кілька сотень метрів провіз співробітника Територіального центру комплектування та соціальної підтримки на капоті, передають Патріоти України. В ТЦК та СП стверджують, що...

Військовий збір можуть збільшити до 5%: Скільки доведеться платити з мінімальної та середньої зарплати

середа, 24 липень 2024, 16:48

У разі підвищення військового збору до 5%, яке запропонував Кабінет міністрів, кожен українець із мінімальною зарплатою віддаватиме по 400 грн на місяць, а із зарплати у 20 тис. грн стягуватиметься вже по 1 тис. грн. Щоденні платежі становитимуть 13 та...