Почав руйнуватися ще в повітрі: В Індонезії розбився пасажирський Boeing 737

Перший політ цього літака відбувся в травні 1994 року — тобто лайнеру було 26 років.

Пасажирський літак Boeing 737−500, що здійснював рейс Джакарта-Понтіанак, пропав зі радарів. На борту лайнера знаходилося 62 особи. За попередньою інформацією, літак розбився. Про це повідомляє сервіс Flightradar24, передають Патріоти України.

Йдеться про літак компанії Sriwijaya Air, який прямував за Джакарти в індонезійське місто Понтіанак. Зв'язок з бортом зник через 4 хвилини після зльоту з Джакарти.

За попередніми даними, літак розбився в районі острова Лакі. За даними FR24 борт різко втратив висоту, піднявшись на 3 км, менше, ніж за хвилину. У Міністерстві транспорту Індонезії підтвердили втрату зв'язку з бортом. Розпочато пошуково-рятувальну операцію.

Відомо про уламки лайнера, знайдені біля берега по траєкторії польоту PK-CLC. Поки що уламки не ідентифіковані, тож невідомо, це справжні частини літака, чи виловлене в морі сміття.

В той же час очевидці повідомляють, що борт почав руйнуватися в повітрі. У мережі з'явився можливий список пасажирів зниклого в Індонезії рейсу, на борту якого було 62 людини.

Flightradar24 уточнює, що рейс №SJ182 виконував Boeing 737−500 з реєстраційним номером PK-CLC(MSN 27323). Перший політ цього літака відбувся в травні 1994 року — тобто лайнеру було 26 років.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...