"Почепити герб на п*зду - це ж така велика вдячність за всі жертви, які приніс наш народ! Ті символи в крові десятків тисяч людей": Офіцер ЗСУ обурився фотосесією порноакторки "на підтримку України"

Фотограф Пітер Хеагре зробив знімки порноакторки з Одеси Анастасії Мітіної, яка прикрила свої інтимні зони українською символікою. Офіцер з позивним "Алекс" заявив, що військові бачили весь жах та "таку купу смертей за те, щоб цей прапор міг висіти на флагштоці".

У мережі з'явилися світлини дівчини з ню-фотосесії з українським прапором та гербом. Лейтенант Збройних сил України з позивним "Алекс" заявив, що це "повна шляпа". Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

"Хочете знати мою думку, як військового про ту голу дівчину, яка приліпила на соски наш прапор, а на статевий орган — герб? Це просто повна шляпа… Ви бл*ть не розумієте, що за цей герб, за цей гімн та прапор хлопці вмирають вже 10 років?" — написав він.

З його слів, військові щодня віддають своє життя, і символіка України для них є святинею. Він розповів, що коли ще були дітьми, а в школі на лінійці співали гімн, то деякі скептично могли до цього поставитися, не до кінця розуміючи важливість цих символів та ритуалів.

Наразі ж повністю змінилася ментальність, оскільки після того, що пройшов український народ, коли військовий чує гімн та бачить прапор — він ледь не плаче, оскільки бачив весь жах та "таку купу смертей за те, щоб цей прапор міг висіти на флагштоці, а цей гімн могли співати люди".

"Почепити герб на п*зду це ж така велика вдячність за всі ті жертви, які приніс наш народ, ну спасииибі!!! Ті символи в крові десятків тисяч людей", — наголосив офіцер ЗСУ.

Він додав, що такі дії — це стаття 338 ККУ (наруга над державними символами).

Публікація телеграмFullscreen

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...

Критичний фактор? Вчені пояснили, як забруднене повітря і шум доріг впливають на здатність мати дітей

субота, 7 вересень 2024, 23:50

Тривалий вплив забрудненого повітря та шуму, спричинений транспортом, може підвищувати ризик безпліддя. Про це свідчить дослідження, опубліковане в журналі The BMJ, пише MedicalXpress, передають Патріоти України. Зокрема, забруднення повітря дрібними ч...