"Почнемо з упаковки. Пакет-маєчка": Зірка "Кварталу 95" Юрій Великий висміяв Лукашенка, який розхвалив білоруську аптечку (відео)

Актор Студії "Квартал 95", гуморист Юрій Великий підняв настрій українцям своєю черговою актуальною пародією, передають Патріоти України.

Цього разу пародист втілив образ самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка, який не так давно передав російським військам партію білоруських аптечок, які нібито "кращі за натовські".

У новій пародії Лукашенко в ролі Великого особисто протестував білоруські аптечки та показав їхній вміст. Тож, "Лукашенко" представив "диво медикаментозного складання" під назвою "білоруська аптечка", а скорочено "Бєлапчка".

"Почнемо з упаковки. Пакет-маєчка. Дуже зручно, я рахую. Коли треба – пакет, коли треба – маєчка. Надійний, водонепроникний, а, головне, мухонепролітаємий. Екологічно чистий. Розкладається у ґрунті швидше, ніж учасник спецоперації , який не встиг цією аптечкою скористатися", - каже "самопроголошений президент Білорусі".

Нова "білоруська аптечка", розповідає "Лукашенко" в ролі Великого, містить іконку, а задля зупинки крові, на відміну від натовської аптечки з турнікетом, містить подорожник: "Тільки ж його, перш ніж прикласти, треба послинявкати. Але й цей момент тут передбачений. Ось, будь ласка, флакончик зі слиною. Вітчизняного виробництва. У нас зараз цим займається гомельська слиноферма", - розповідає "Лукашенко".

Також у "білоруській аптечці" є заспокійливе – "настоянка Валер'янича". Нагадаємо, два тижні тому самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вручив російським військам, які розташовані на полігоні Обуз-Леснівський, партію "білоруських аптечок", які начебто "кращі за натовські".

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...