Почнуть діяти раніше: "Укренерго" змінило графіки відключень світла

Сьогодні, 22 травня, графіки погодинних відключень електропостачання почнуть діяти раніше.

Графіки погодинних відключень світла для промислових, а також побутових споживачів по усій території України почнуть діяти з 19:00. Перед цим, очікувалось, що вони діятимуть з 20:00.

Причина перенесення полягає у збільшенні хмарності, яка заважає роботі СЕС. "Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується", - додає "Укренерго".

Графіки відключень світла

Графіки обмеження енергопостачання почали запроваджувати лише нещодавно після того, як Російська Федерація посилила масовані обстріли по території України. Здебільшого під приціл потрапляла енергетична інфраструктура України.

Справа Тищенка: Встановлено причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі

середа, 26 червень 2024, 0:37

20 червня у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького група чоловіків у балаклавах та камуфляжі без розпізнавальних знаків одягла на колишнього військового наручники та завдала йому тілесних ушкоджень. Поліція розпочала два кримінальні провадження - за н...

Вєрка Сердючка - то символ виродка, - Ірина Фаріон відреагувала на слова Андрія Данилка під час концерту

вівторок, 25 червень 2024, 23:25

Фаріон наполягає, що всі українці, які досі говорять російською - поплічники агресора Володимира Путіна. Скандальна мМовознавиця та професорка Ірина Фаріон вважає, що своїми епітетами про Андрія Данилка та його реакцією на це, влучила точно в ціль. Про...