Почули кашель, а потім затихла: У Полтаві двірничка під час прибирання листя провалилася в 5-метрову яму і загинула (фото, відео 16+)

Жителі розповіли, що співробітники водоканалу в цьому місці протягом тижня цілодобово качали каналізаційні стоки в трубу в обхід основного колектора.

У Полтаві 4 листопада жінка провалилася в яму п'ятиметрової глибини і померла. Як повідомляє ДСНС, інцидент стався на вулиці 23 Вересня, 13. Рятувальники дістали її вже мертвою, інформують Патріоти України.

"Співробітники ДСНС в апаратах захисту органів дихання спустились в яму, де виявили жінку без ознак життя. Вони обв'язали її мотузкою і підняли вгору", – йдеться в повідомленні. Як уточнює "Суспільне", загиблій близько 65 років. Вона працювала в ЖЕО №4.

Один з очевидців розповів, що чув кашель в ямі, коли жінка впала туди, проте потім вона затихла. За словами начальника відділу оперативного реагування Сергія Зубанов, яма була в діаметрі 50 см і глибиною в 5 м. Комунальні служби з'ясовують причину провалу, пише "Vgorode Полтава".

У свою чергу в Telegram-каналі "Полтава" місцеві жителі уточнюють, що співробітники водоканалу протягом тижня цілодобово качали каналізаційні стоки в трубу в обхід основного колектора.

Інцидент стався на вулиці 23 Вересня.

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...

Нові зарплати для військових в Україні: Хто отримуватиме 190 тисяч

понеділок, 29 квітень 2024, 6:22

Кабінет міністрів з 1 квітня ухвалив додаткову фінансову винагороду військовим у розмірі 70 тисяч гривень. Ця виплата може застосовуватися вже з цього місяця. Це не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова винагорода для тих, хто перебуває на передовій,...