Почули стогін та благання з-під землі: У Молдові поліція врятувала чоловіка, котрого злочинець поховав живцем (відео)

Моторошна історія трапилася в селі Устя на північному заході Молдови. Поліція випадково почула крики людини з-під землі та врятувала життя 62-річному чоловікові.

Працівники правоохоронних органів приїхали до села Устя, щоб розслідувати смерть 74-річної жінки, яку родичі знайшли без ознак життя. Під час обшуку в садибі, де мешкав 18-річний підозрюваний у вбивстві, поліцейські раптом почули крики про допомогу.

Голос, який просив про порятунок, лунав з-під землі й поліцейським довелося розкопати імпровізовану могилу. Чоловік був поранений, але при тямі.

Потерпілий розповів, що у суботу вони з 18-річним підозрюваним розпивали алкоголь. Потім між ними виникла суперечка і підліток нібито напав на 62-річного чоловіка з ножем та поранив його. А потім він його замкнув у імпровізованому підвалі та поховав живцем, засипавши вхід землею.

Виявилося, що бідолашний провів у цій "могилі" майже чотири доби, поки його крики про допомогу не почули під час обшуку.

18-річного юнака швидко затримали й він був у стані алкогольного сп'яніння. Під час допиту нелюд давав плутані та непослідовні свідчення. Було прийнято рішення про арешт. Поліція вважає, що молодик не тільки намагався вбити свого товариша по пиятиці, а й пенсіонерку, яка доводиться йому родичкою.

Прокуратура продовжує вести розслідування за фактом замаху на вбивство однієї людини та вбивство іншої. Якщо вину юнака буде доведено, то йому загрожує довічне ув'язнення.

А врятованого з-під землі чоловіка госпіталізували до найближчої лікарні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...