Починається катастрофа: Лікарні Ужгорода заповнено на 100%, тяжкохворих везуть до інших районів

Станом на сьогодні лікарні Ужгорода на 100% заповнені пацієнтами з коронавірусом. У зв'язку з цим тяжкохворих госпіталізують до лікарень інших районів Закарпатської області. Про це йдеться в повідомленні Закарпатської ОДА в Facebook, передають Патріоти України.

Повідомляється, що в жовтні регіональна комісія зобов'язала Ужгород розширити кількість ліжок для хворих коронавірусом до 50%, а в кінці місяця міністр охорони здоров'я Максим Степанов розпорядився створити COVID-19 госпіталь на базі Центральної міської клінічної лікарні.

Однак станом на сьогодні ці рішення не виконуються. "У суботу під час транспортування жителя Ужгорода до Виноградівської районної лікарні через не виділення додаткових ліжок у Ужгороді хворий, на жаль, помер. Закарпатська ОДА офіційно звертається до прокуратури області з вимогою провести розслідування в частині визначення відповідальних за смерть городянина", - йдеться в повідомленні.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...