Починають усвідомлювати божевілля Путіна: Проти війни з Україною виступило його найближче оточення

Оточення президента РФ Володимира Путіна незадоволене санкціями, введеними через напад на Україну. Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє, що вже шість олігархів публічно виступили проти війни, передають Патріоти України.

"Зараз вже шість олігархів із загальним капіталом $ 90 млрд. публічно виступили проти російської агресії щодо України. Статки російських мільярдерів скоротилися за тиждень війни майже на $40 млрд", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що станом на 5 березня відповідні заяви зробили власник "Новатек" Леонід Міхельсон, засновник "Русала" Олег Дерипаска, власник "Лукойл" Вагіт Алекперов, глава "Альфа Груп" Михайло ФрідмОлег Тіньков, Олег Дерипаска і Михайло Фрідман не підтримують рішення Володимира Путіна воювати з Україною.

Не тільки українцям сидіти без світла: У Білгороді та області стався масштабний блекаут, росіяни в істериці

понеділок, 1 липень 2024, 11:55

У Білгороді та області вранці стався масштабний блекаут. Причиною зникнення електрики стало "технологічне порушення, спричинене зовнішнім впливом на енергооб'єкт". Про це повідомляє "Белгороденерго", передають Патріоти України. Як зазначається без світ...

Тарифи ж підвищують: Уряд України планує відмовитися від підвищення мінімальної зарплати та соціальних виплат

понеділок, 1 липень 2024, 11:28

Кабінет міністрів у Бюджетній декларації на 2025-2027 роки пропонує відмовитися від підвищення мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму, від яких залежать розміри соціальних виплат, передають Патріоти України з посиланням на члена фінансового комі...