"Подаруй, а то мені холодно!": Вболівальниця в одній нижній білизні випросила футболку відомого гравця (фото)

Під час поєдинку 3-го туру російської прем'єр-ліги (туди поїхав виступати екс-гравець збірної України Дмитро Іванисеня) «Уфа» — «Локомотив» (1: 1) одна з присутніх на трибунах уболівальниць роздяглася до спідньої білизни і показала плакат-звернення до захисника уфимців, колишнього футболіста «Грасхоппера», «Сток Сіті» і «Селтіка» Моріца Бауера, на якому було написано: «Бауер, подаруй футболку, а то холодно», повідомляють Патріоти України.

Виявилося, що захисник, який виступав за молодіжну збірну Швейцарії та національну команду Австрії, не залишив прохання дівчини без уваги.

«Яскраву представницю жіночого сектора звуть Азалія. Моріц гідно оцінив сміливий вчинок дівчини і сьогодні перед ранковим тренуванням від усієї команди вручив їй свою іменну футболку», — йдеться в повідомленні, яке опубліковане в соціальних мережах «Уфи».

«Азалія далеко піде по життю», — жартують в коментарях уболівальники.

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...