Подаруйте диво для донечки ветерана АТО! Маленька Ліза мріє ходити - дівчинці дуже потрібна допомога (фото)

"Всім доброго дня! Так склалась доля, що в нашої донечки з народження родова травма, після якої їй поставили діагноз ДЦП, і вже 11 років ми боремося разом з нею з її діагнозом... Не хочу писати весь той біль, не хочу клясти тих, хто зламав нам життя... легше від того не стане", - написала у редакцію видання Патріоти України мама дівчинки. Наводимо текст листа:

"Звісно, цей біль нікуди не подівся, але ми живемо і навіть намагаємось радіти життю. Ліза не вміє ходити, в неї не працюють ручки, вона не розмовляє, але вона настільки позитивна дівчинка, що це не описати. Я все читаю по її очах, а вона все розуміє, що я кажу.

Ми кожні 3-4 місяці стараємося проходити реабілітацію, Ліза активно займається і саме тоді насолоджується легкістю свого тіла. Це її життя, таке в неї щастя. І хоч діагноз ДЦП змінив всі наші життєві плани, приніс нам біль та гіркі сльози в дім, ми живемо і мріємо, що колись буде легше.

Розуміємо, що зараз важкий для кожного українця час, але не лікувати доньку і опустити руки просто не маємо права як батьки. На даний час небезпечно та захмарно дорого їхати в реабілітаційний заклад, тому запрошуємо інструкторів та лікуємося по можливості вдома, та й на ці заняття потрібні не малі кошти. Тому просимо по можливості підтримати та допомогти нам в лікуванні Лізуні.

Щиро дякуємо всім за підтримку та віру в нашу квіточку! Мирного неба всім нам!"

Реквізити для допомоги Лізі:

приват - 4149 6293 5663 3289

моно - 5375 4112 0133 4799 - на лікування Лізі

PeyPal-lidasuprun0@gmail.com

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...