Подаруйте на свята диво для донечки ветерана АТО! Маленькій Лізі потрібна допомога (фото, відео)

"Кожна здорова дитина до дня святого Миколая чекає під подушку якісь іграшки, про які мріє, солодощі та інше..., а дітки, які хворіють, мріють просто бути здоровими", - написала у редакцію видання Патріоти України мама дівчинки. Наводимо текст листа:

"Дорогі наші друзі! Унашій родині, родині захисника (учасника АТО), росте дівчинка Ліза, якій 9-років - і все її життя вона бореться з тяжким діагнозом ДЦП. Ліза з м. Кременчук Полтавської області.

Дівчинка народилася на терміні 30 тижнів, вагою 1 500 грам.Маленька відразу не закричала, її відвезли в реанімацію і підключили до апарату ШВЛ. Ніхто такого не очікував. Лікарі втратили багато часу, 78 годин підтікали води, треба було негайно кесарити, а вони чекали якихось показників для цього.... і пізно викликали пологи... Через 1,5 місяці нас виписали додому і, здавалося, що ось воно щастя!Все страшне позаду і вся родина разом!Але Ліза сильно відставала з розвитку, не тримала голову в 3 місяці,не переверталася.

Під час одного з відвідувань невролога, коли Лізі було вже 4 місяці, лікар повідомив, що є ознаки ДЦП, і наполягав, щоб ми відмовилися від дочки, поки щевона маленька. Говорив, що молоді батьки ще зможуть стати батьками... Після чого ми зі скандалом пішли додому і пообіцяли один одному і Лізі боротися за її здоров'я, чого б це нам не вартувало.

У рік Лізі поставили діагноз: ДЦП, спастичний тетрапарез. Життя сім'ї змінилася. Наше життя - це відновлення Лізи, постійне лікування, заняття вдома і в центрах.Цей діагноз дуже складний, неможливо швидко раз і назавжди позбутися від нього, не можна вилікувати таблеткою, потрібні роки кропіткої роботи.

Лікування повинно бути тривалим і непреривним. Лізонька сама не сидить, погано контролює голову... Фінанси сім’ї майже вичерпані - самим нам не справитися без допомоги сторонніх людей. Дорогі друзі, просимо Вас внести будь-яку допомогу для лікування Лізи. Хай це буде найкращим подарунком маленькій дівчинці до новорічних свят!!Всім миру та здоров'я!".

РАХУНОК: 29244825509100 ТРАНЗИТ/ПОПОВНЕННЯ КАРТ

БАНК ПАТ КБ"ПРИВАТ БАНК"

МФО 305299

ЗКПО 14360570

ПЛАСТИКОВАЯ КАРТКА - 5168 7422 1621 8739

Супрун Лідія Іванівна (мама Лізи)



"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...