Подарунки від "родной говени": У Криму втричі зросло число шпиталізованих через коронавірус

Упродовж минулої доби в анексованому Криму втричі збільшилася кількість госпіталізованих із підозрою на коронавірус, повідомила пресслужба Центру медицини катастроф і швидкої медичної допомоги півострова. За минулу добу в Криму госпіталізували 33 людей із ГРВІ і ще дев’ятьох – із пневмонією, зазначають Патріоти України.

Так, згідно з опублікованою інформацією, станом на день 3 травня в Криму госпіталізували дев’ятьох людей, у яких підозрюють COVID-19.

При цьому повідомляється, що до 2 травня на півострові було троє госпіталізованих із підозрою на коронавірус.

Також у центрі уточнили, що за минулу добу в Криму госпіталізували 33 людей із ГРВІ і ще дев’ятьох – із пневмонією.

Фактична влада анексованого Криму продовжила режим підвищеної готовності через коронавірус до 11 травня включно.

За останніми даними підконтрольної Кремлю владі півострова, там зареєстровано 105 випадків коронавірусної інфекції, в Севастополі – 89, при цьому двоє людей померли.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...