Подарунок до дня народження матусі: Нардепка Світлична народила першу дитину (фото)

Колишня голова Харківської обласної державної адміністрації та чинний депутат парламенту Юлія Світлична вперше стала мамою. 5 червня у 37-річної жінки народився хлопчик. Про це вона сама розповіла в Facebook, передають Патріоти України.

Малюк з'явився на світ всього за добу до дня народження матері. "Свій день народження зустрічаю з маленьким дивом. Ласкаво просимо в цей цікавий світ, моє величезне щастя!", – написала Світлична у себе на сторінці.

Зазначимо, що Юлія Світлична не заміжня і не повідомила, хто саме є батьком її дитини. Світлична була призначена на посаду голови Харківської ОДА у 2016 році. Після перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського стала тимчасовою виконавицею обов'язків губернатора, пізніше була звільнена.

У 2020 році балотувалася як самовисуванка на довиборах від округу в Харківській області та набрала достатньо голосів для проходження в Верховну Раду.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...