Подарунок Італії: У Києві з'явилась гігантська інсталяція людської ДНК

У центрі Києва з'явилася скульптура італійського архітектора Паоло Коія у формі ДНК. Це подарунок столиці від посольства Італії, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Департаменту культури КМДА.

"Вона (скульптура. - ред.) виконана зі сталі у формі ДНК, що символізує бурливу творчу італійську душу", - йдеться в повідомленні.

Посольство Італії презентувало скульптуру на Дні італійського дизайну 2021. Там були представлені провідні італійські дизайнери та архітектори, які ділилися своїм досвідом.

Це щорічний тематичний захід, започаткований 2017 року МОЗ та міжнародним співробітництвом Італії та за підтримки Міністерства культури Італії.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...