Подарунок небес в умовах енергетичної кризи: Україну знов накриє "бабине літо" й захопить навіть початок зими

Синоптики прогнозують в Україні ще одне короткочасне "бабине літо", яке радуватиме українців 28 та 29 листопада, а також 2 та 3 грудня, зазначають Патріоти України.

28 листопада

На більшій частині території України очікується тепла погода вдень від +9 до +15 градусів тепла. У західних та північних областях країни буде від +4 до +8 градусів.

Погода на 28 листопадаФото: ventusky.com

29 листопада

Один із найтепліших днів перед початком справжньої холодної зими випадає на понеділок, 29 листопада. Майже скрізь буде вдень до +14 градусів. В окупованому Криму погода сягатиме до +19 градусів. На західних областях буде холодніше – від 0 до +7 градусів тепла.

Погода на 29 листопадаФото: ventusky.com

Наступні два дні – 30 листопада та 1 грудня – будуть холодними – вдень температура може впасти до -3 градусів морозу.

2 грудня

Південні та центральні області України відчують тепло вже 2 грудня. Тепла температура повітря сягне і західних областей. На цих територіях вдень до +13 градусів. На півночі та сході країни буде трохи холодніше - від +3 до +7 градусів.

Погода на 2 грудняФото: ventusky.com

3 грудня

На півдні та сході України очікується вдень +9...+14 градусів тепла. У Черкаській та Сумській областях, а також в ОРДЛО температура спаде до +3...+6 градусів.

Західну половину країни та майже весь центр накриє хвиля похолодання. вдень до -1...0 градусів. Водночас у Карпатах синоптики прогнозують до -6 морозу.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...