"Подарунок з небес": Українська співачка народила первістка від Героя АТО (фото)

Українська співачка Наталка Карпа народила дитину. Першим фото дівчинки поділився щасливий тато, Герой АТО Євген Терехов з позивним "Титановий Джексон", передають Патріоти України.

Нагадаємо, пара одружилася у вересні 2016 року, після того, як молодий чоловік зробив пропозицію співачці на концерті групи "Антитіла" 14 лютого. Співачку викликали на сцену, щоб вручити якусь грамоту, а вручили обручку.

У серпні 2019-го Наталка і Євген оголосили про те, що чекають дитину. Євген Терехов повідомив, що дівчинка з'явилася на світ в ніч з 26 на 27 грудня. Він присвятив дитині дуже зворушливі слова в соцмережах.

"Я перший раз бачу цю Дівчинку... Але, я вже без тями від її краси, від її першої усмішки, від її янгольських очей і від її смаглявої шкіри, вона втілення чистоти, вона - це подарунок з небес..." - написав Терехов на своїй сторінці в Facebook.

Раніше 38-річна співачка зізналася, що хоче назвати доньку вірменським ім'ям - Аміне. Це незвичайне ім'я вибрав Євген Терехов.

Для Наталки Карпа новонароджена дочка стала першою дитиною, а у її чоловіка Євгена Терехова є дочка від попередніх стосунків. Цікавим фактом є те, що Наталка старше Євгенія на 9 років.

На Донбасі Євген отримав поранення в голову, через яке не зміг продовжити свою службу в ЗСУ. У результаті лікування в голову бійця вживили титанову пластинку, тому його стали називати Титановим Джексоном.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...