"Подарував весь світ, а потім розчарував": Колишня дружина Богдана розповіла про шлюб з ексглавою ОПУ

Жінка зізналася, що на розлучення подала вона.

П’ятого березня відбулася прем'єра 11 сезону романтичного реаліті Холостяк (СТБ), головним героєм якого став 31-річний бізнесмен з Харкова, засновник логістичної компанії Михайло Заливако. Побудувати стосунки з Михайлом спробує ексдружина колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана, 28-річна Анна, повідомляють Патріоти України.

Під час бесіди з Холостяком учасниця поділилася подробицями своїх стосунків з Богданом. «Щоб мене завоювати та здивувати, він часто обирав цікаві стратегії. Літали на повітряній кулі, запускали салюти, подорожі в різні країни світу. З ним я дізналася, як це — плакати від щастя. Він мені подарував весь світ. Я мріяла потрапити в Нью-Йорк, і він здійснив цю мрію. Весілля було в райському місці - в Індонезії, на острові Балі. Все було просто казково. Але з часом казка закінчилася. було сильне розчарування в людині. Ми були три роки разом, а в шлюбі - півтора. Прикро, що не склалося, адже я кохала. Але ініціатором розлучення була я», — розповіла Анна, яка зараз працює в туристичному агентстві.

Під час знайомства Анна подарувала Михайлу сертифікат на активне проведення часу. Дівчина зазначила, що мріє підкорити Еверест. Анна також хоче відвідати фестиваль Burning Man та побачити всі старовинні замки світу.

Обрали свій шлях: Скільки церков перейшли до ПЦУ після початку повномасштабного вторгнення

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:30

Понад 8 тис. церков УПЦ МП досі діють на території України. Від початку повномасштабного вторгнення їх кількість зменшилася лише на 685 громад. Про це повідомляє "Опендатабот", передають Патріоти України. На початку повномасштабного вторгнення в Украї...

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...