Подякували "миротворцям": У Сирії здійснили атаку на російський бронетранспортер (фото)

У курдів своя думка щодо російської "допомоги".

Курдські громадяни на півночі Сирії закидали пляшками із запалювальною сумішшю російський бронетранспортер, що здійснював патрулювання в рамках угоди з Туреччиною. Про це повідомив німецький журналіст Джуліан Ріпці в своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Росія бачить себе миротворчої силою і посередником між фронтами в [північній] Сирії. Місцеве курдське населення очевидно бачить це інакше", - прокоментував він опубліковані в соцмережі фотографії.

Раніше Туреччина та Росія почали спільні патрулювання в північно-східному регіоні Сирії в рамках угоди, яка зупинила наступ Туреччини на населені курдами сирійські території. Згідно із заявою Міністерства національної оборони Туреччини, в патрулюванні задіяно по 4 одиниці бронетехніки, їх маршрут відстежують БПЛА.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...