Подія, гідна "наддержави": У РФ зняли телерепортаж про крадіжку сільського туалету

В Росії поліція розслідує викрадення громадського туалету в одному із селищ на Уралі. Місцеві "ЗМІ" навіть присвятили цілий телерепортаж цьому кричущому злочину, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє РІА "Новий День", 4 роки тому в селищі Новоукраїнський Чесменського району Челябінської області відбулася знаменна подія – поруч з місцевим фельдшерсько-акушерським пунктом спорудили вигрібну яму з дерев'яною дощатою кабінкою над нею.

Однієї морозної ночі місцеву пам'ятку, яка обійшлася бюджету в цілих 10 тисяч рублів, хтось підло викрав. Голова селища звернулася в поліцію, щоб розшукати злочинця, який позбавив селище головного вогнища цивілізації.

Справа виявилася настільки резонансною, що про викрадення туалетної кабінки місцеві журналісти зняли цілий телерепортаж. "Громадський туалет. Влада поставила його кілька років тому, але в один із січневих днів клозет зник. Хто позбавив селян кімнати роздумів і спалив у печі замість дров, з'ясовувала наша журналістка", – серйозним тоном заявив на початку телесюжету ведучий уральських новин.

Розслідування, проведене місцевим дільничним, вивело на слід безробітного жителя того ж селища. Поліцейський стверджує, що чоловік просто пустив на дрова кабінку вуличного громадського туалету і підло обігрівав цими дошками свій будинок цілих два дні.

Відомо, що до моменту приходу дільничного всі дошки вже були спалені. Доказами слідство порахувало наявність в господарстві у підозрюваного сокири і дерев'яних трісок біля колоди для рубки дров. Тепер чоловіка судитимуть.

У сюжеті не уточнюється, чи буде ФСБ перевіряти підозрюваного на зв'язок з українською розвідкою, але місцева влада вже заявила, що новий туалет ставити не будуть – "не ризикують".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...