Подорож в Європу за 1 євро: В Одеській області запрацювала перша в Україні поромна переправа (відео)

В Одеській області з'явилася перша в Україні поромна переправа. Вона дозволить вітчизняним мандрівникам за невелику плату потрапити до Румунії через Дунай, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Поки на пором пускатимуть лише вантажівки. Для однієї габаритної автівки поїздка обійдеться у 50 євро. Щойно дозволять проїзд легковиків - ті платитимуть 15 євро з авто. На п’ять євро дорожче коштуватиме переправа для мікроавтобуса. А піший мандрівник зможе перетнути Дунай лише за євро.

Поки запустять один такий пором, однак згодом тут працюватимуть чотири пороми. За добу такі пороми здатні переправити понад 500 авто. Перша вантажівка з України попрямує в румунське Ісакчі сьогодні.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...