Подруга померлого соліста "Иванушки International" розпочала війну за його спадок у дуже оригінальний спосіб

Олег Яковлєв заповідав усе своєму приятелю, але Олександру Куцевол така ситуація не влаштовує.

Олександра Куцевол, яка була дружиною співака групи «Іванушки International» Олега Яковлєва, зайняла його квартиру, а від виселення «захищається» довідкою про проходження лікування в психіатричній лікарні. Про це повідомляє «Стархіт», передають Патріоти України.

Подруга співака «Иванушек» Олександра Куцевол зайняла квартиру в Москві. Хоча Олег Яковлєв, який помер від зупинки серця в 2017 році, заповідав все нажите другу Роману Радову. Куцевол, яка свого часу стала ініціатором відходу Олега Яковлєва з групи, програла суди, але відмовляється виселятися. Коли до неї повинні були прийти судові пристави для виселення, вона надала довідку про проходження лікування в психіатричній лікарні.
Колишня цивільна дружина співака отримувала також всі відрахування з пісень Яковлєва, але недавно вона позбулися цього джерела доходу. Куцевол претендує і на нерухомість співака в Чорногорії. Олег покинув «Иванушки International» в 2013 році, а Олександра Куцевол стала його директором і продюсером.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...