Подруга розповіла правду: Сплив несподіваний факт про народження молодшої дочки Заворотнюк (фото, відео)

Російська актриса Анастасія Макєєва заявила, що її колега та подруга Анастасія Заворотнюк користувалася послугами сурогатного материнства, а не самостійно народжувала свою молодшу дочку. За її словами, зірці це все одно не допомогло. Про це вона повідомила в інтерв'ю на YouTube-каналі Емпатія Манучи, передають Патріоти України.

Так, Макєєва розповіла про свої численні спроби завагітніти, але у неї не виходило. Крім того, артистка відзначила, що замислювалася про сурогатне материнство.

"Наскільки я пам'ятаю, у Насті Заворотнюк було сурогатне материнство, але це не сильно їй допомогло. Хтось помре від раку, але народить дитину, хтось не народить взагалі", – сказала Макєєва. Нагадаємо, що у Анастасії Заворотнюк в жовтні 2018 року народилася дочка Міла. На той момент актрисі було 48 років, але при цьому її ні разу не бачили вагітною.

Через рік, у вересні 2019 року стало відомо, що у Заворотнюк діагностували онкологічне захворювання – пухлину головного мозку. Саме після цього в ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що актриса зробила процедуру ЕКО, після чого захворіла на рак. Але, як виявилося, Заворотнюк і зовсім не була вагітною, а скористалася сурогатною мамою.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...