Подруга запросила на прогулянку: Подробиці вбивства поліцейської у Києві (відео)

За даними правоохоронців, пізно ввечері Святослава вийшла пройтися зі своєю давньою подругою, яка її і вбила за дивних обставин.

Підозрювану в убивстві співробітниці кіберполіції Святослави Петрової у Києві відправили на психіатричну експертизу, повідомляють Патріоти України.

За даними правоохоронців, пізно ввечері Святослава вийшла пройтися зі своєю давньою подругою. Та раптово накинулася на жінку - кілька разів вдарила по голові пляшкою, після чого нанесла півсотні ножових поранень. І зрештою сама дала свідчення, що допомогли знайти знаряддя убивства. Що стало приводом для нападу - встановлюють слідчі.

Наразі підозрювана під вартою. Сьогодні суд вирішуватиме, чи буде вона за ґратами під час слідства. Надалі на жінку чекають експертизи, зокрема, психіатричні, які визначать, чи вона осудна. Із загиблою Святославою Петровою прощатимуться, ймовірно, завтра.

«Відпрацьовувалось відразу багато версій. В тому числі професійна діяльність. Але остаточна версія… конфлікт на побутовому ґрунті. Ми змогли за її свідченнями знайти знаряддя вбивства, ніж, яким вона наносили тілесні ушкодження», - розповів керівник поліції Києва Андрій Крищенко.

Джерело: ТСН.ua

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...