"Подружка, з якою вічно скандал": Полякова після конфлікту пожартувала, що її "вкусила" Кароль (фото, відео)

Українська співачка Оля Полякова на одному зі своїх концертів після розспівування заявила, що її "вкусила" Тіна Кароль. У мережі з'явилося відео, на якому знаменитість на виступі пожартувала про скандал з артисткою, передають Патріоти України.

Так, у кадрі видно, як Полякова стоїть на сцені і спочатку голосно розспівується, а потім зазначає: "Подружка мене вкусила, з якою вічно скандал". Після цього зірка сказала, що її "попустило".

Нагадаємо, що раніше в ефірі шоу "Маска" Оля Полякова назвала співачку Тіну Кароль "плакальницею", внаслідок чого їй довелося порозумітися зі своїми шанувальниками.

Зі свого боку, Кароль погодилася з Поляковою, сказавши, що вона і далі оплакуватиме померлого чоловіка, а жити буде заради сина. Говорячи про цю ситуацію, співачка також заявила, що "є дно, яке не можна пробивати".

Пізніше Полякова поставила фінальну крапку в скандалі з Тіною Кароль. Артистка зазначила, що ніколи нічого поганого не сказала б про трагедію колеги. Крім цього, співачка також заявила, що вона чесна і прямолінійна.

А сама Кароль зізналася, що Поляковій не варто зачіпати її особистих тем. Співачка також попросила всіх своїх зіркових колег не переступати через цю межу. Телеканал "Україна" також публічно перепросив у Тіни Кароль за непорозуміння в ефірі.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно