Подумали, що "ядерний гриб": Росіяни злякалися незвичної хмари у небі над Казанню (фото)

Подумали, що "ядерний гриб": росіяни злякалися незвичної хмаринки. ФОТО

Жителів Казані та Липецької області РФ налякала хмара у вигляді ядерного гриба. Про це пишуть російські пропагандисти, публікуючи відповідні кадри, передають Патріоти України.

Незвичну хмару зафіксували вчора, 2 серпня, ввечері. Мешканці Казані побачили над містом "ядерний гриб" та почали активно ширити у Мережі, налякано запитуючи, що сталося.

Та згодом з'ясувалося, що це вид купчасто-дощової хмари, по-науковому - "гриб-ковадло".

Начальник місцевого гідрометцентру розповіли пропагандистському виданню, що це звичайна купово-дощова хмара, особливість у тому, що тут вона опинилася не у складі атмосферного фронту, а окремо. За його словами, таке буває рідко.


Жінка скасувала відпустку і отримала... пів мільйона

субота, 28 вересень 2024, 21:55

Американка Трейсі Вербовскі з Каукауліна, що в штаті Мічиган, стверджує, що їй пощастило виграти в лотерею завдяки скасованій відпустці. Про це вона розповіла представникам Мічиганської лотереї, повідомляють Патріоти України з посиланням на UPI. . За с...

Може опинитися у в'язниці: На Чернігівщині судитимуть чоловіка через 3 кілограми риби

субота, 28 вересень 2024, 21:19

Корюківська окружна прокуратура Чернігівської області направила до Сосницького районного суду обвинувальний акт у справі про незаконне рибальство. Про це повідомляє місцева влада, передають Патріоти України. Мешканця Сосницької територіальної громади з...